Keyboard verdwijnt tijdens invoeren chat

Het kan zijn dat je geen chat bericht kan opvoeren omdat het Android keyboard gelijk weer verdwijnt. Dit is een bekend probleem en komt vaak voor bij Android toestellen welke een ander keyboard hebben geïnstalleerd. Bijvoorbeeld Microsoft SwiftKey. Wanneer je het originele toetsenbord van het Android toestel gebruikt, komt dit probleem waarschijnlijk niet meer voor.

Er zijn ook deelnemers welke bevestigen dat het uitschakelen van "de voorspellende tekst" op Android toestellen kan helpen bij dit probleem.

Zie https://www.samsung.com/nl/support/mobile-devices/de-voorspellende-tekst-autocompletion-functie-in-en-uitschakelen-op-samsung-toestellen/