Hoe wijzig ik mijn wachtwoord

Via onze website:

Ga naar: https://account.meditationtribe.app/forgot-password om he wachtwoord te resetten.

Er wordt een mail verstuurd met een reset-link.

In de app:

Wanneer je de app start, kies je om in te loggen met email adres. Op het scherm wat dan volgt is er de mogelijkheid te kiezen voor "Wachtwoord vergeten". Dan wordt er een email verstuurd met een reset-link.

Er wordt een mail met een reset-link verstuurd.

Wanneer je de reset-link opent in de mail app op je telefoon, opent de 365 Meditaties app en geeft je de mogelijkheid om het wachtwoord te wijzigen.

Het wachtwoord moet ten minste één cijfer, één hoofdletter en één speciaal teken bevatten met een totale minimale lengte van 8 karakters. Een speciale karakter mag alleen bestaan uit 1 van de volgende karakters: !@#$%^&*{|}?~_=+.-