Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Als je het abonnement via onze website https://account.meditationtribe.app hebt gekocht:

1. log in met je 365 Meditaties account (email & wachtwoord) op https://account.meditationtribe.app
  2. Wanneer je bent ingelogd wordt je huidige abonnement status getoond en wanneer deze wordt vernieuwd.
  3. Selecteer "Beëindig" om het abonnement stop te zetten. Het abonnement zal nog actief zijn tot het einde van de periode en zal daarna niet meer verlengd worden.
  4. Na het einde van de abonnement periode wordt het account vanzelf het gratis freemium abonnement.

Als je het abonnement op een iOS-apparaat hebt gekocht:

1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op uw naam.
  3. Tik op 'Abonnementen'.
  4. Selecteer het abonnement van 365 Meditaties. Wordt het abonnement niet weergegeven?
  5. Klik op ‘Abonnement annuleren’ om ervoor te zorgen dat het abonnement niet meer verlengd wordt. Je hebt nog toegang tot de premium content tot het einde van je huidige abonnementsperiode.

Als je het abonnement op een Android-apparaat hebt gekocht:

1. Open de Google Play Store
  2. Open het (schuifmenu), door op het menu-icoontje (drie horizontale streepjes) te klikken.
  3. Klik op account en vervolgens op abonnementen
  4. Selecteer het abonnement dat je wilt stopzetten
  5. Druk op ‘Stopzetten’